Biarkan browser selama beberapa saat untuk tatapan lebih stabil. Anda boleh memilih English atau Bahasa Melayu untuk pilihan bahasa.

Ibu Putih Janna Lawwa

Ibu Putih Janna Lawwa

Penjimatan Tambahan

Daftar sebagai ahli dan kami akan berikan kod diskaun khas untuk anda. Jangan tunggu lagi, daftar sekarang.

IBU PUTIH JANNA LAWWA 35g


Tak cukup putih gebu lagi?

Mahu putih melepak dalam hanya seminggu?

Wow! Pati ibu putih Janna Lawwa boleh merealisasikan harapan anda!

Dengan kandungan pati hebat untuk 10 kali ganda kuasa pencerahan!!

Lagi utama, ianya krim yang mendapat pengiktirafan  KKM 


CIRI-CIRI IBU PUTIH JANNA LAWWA


✔ 10x lebih hebat daripada ibu putih yang lain.

✔ Mempunyai kepekatan yang lebih daripada ibu putih lain &  patinya berbau harum bunga melor

✔ Bukan sekadar krim tetapi diperbuat daripada "pati" ibu putih.

✔ Ramuan tambahan untuk memutihkan muka & badan adalah GLUTATHIONE, ARBUTIN, & IBU KUNYIT PUTIH.

✔ Terdapat manik-manik biru yang mengandungi Collagen, Vitamin A,C,E & MULTIVITAMIN.

✔ Mengandungi SPF yang tinggi iaitu SPF88++ serta diperkaya bahan botani semulajadi untuk memberikan kesempurnaan wajah & kulit badan.

✔ Ia boleh membantu bagi mengatasi masalah bekas jerawat, parut, jeragat, age spot, kedut, fungus, hitam di celahan badan, ketiak dll.

✔ Jar berwarna pink & mempunyai sticker QC SEAL yang dikeluarkan oleh Kilang Kosmetik. bertaraf GMP (Good Manufacture Practice

✔ Bertaraf GMP (Good Manufacture Practice)

✔Kandungan 35g PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA adalah dari Bunga Melati, Bunga Melor, Sandalwood, Suwandakkottan, Neem (Daun Semambu), Venivel, Ibu Kunyit Putih,Welmee (Licorice), Alpa Arbutin, Trannexamic Acid, Collagen, Gluthatione, Kojid Acid,Vitamin A,B,C, E & MULTIVITAMIN.


KESAN PENGGUNAAN


✔ Kesan yang ketara walaupun hanya sekali pemakaian

✔ Kesan yang segera dan kekal untuk memutih dan menggebukan kulit 'pinkish white' pemutihan secara semulajadi  tanpa kesan          sampingan serta boleh dibawa solat.

✔ Melindungi

✔ Melicinkan

✔ Merawat

✔ Membaikpulih

✔ Melegakan

✔ Mengimbangi pH kulit

✔ Melembutkan

✔ ANTI-OKSIDAN, lantas mencetuskan kulit JELITA


PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA JUGA BERFUNGSI


✔ Menaturalkan kulit yang nipis, sunburn, seperti kulit gelap akibat terdedah kepada cahaya matahari yang lama dan sambil merawat     kulit yang rosak.

✔ Membantu mengawal pelepasan lebihan minyak kulit untuk mengurangkan ketidakselesaan, kemerahan dan iritasi pada kulit wajah     dan badan.

✔ Memberi rasa kulit yang mesra dan selamat.


CARA PEMAKAIAN DISARANKAN


UNTUK WAJAH - sekali sehari selepas cuci muka sebelum tidur malam, dengan sapuan secara nipis dan urut dalam gerakan membulat menaik sehingga diserap. Selepas 2 minggu atau bila kulit yang putih/mulus diingini diperolehi, anda boleh memakai pati ibu putih Janna Lawwa ini selang seli hari sahaja.


UNTUK BADAN/PARUT - Sehari sekali selepas mandi dan boleh juga dua kali sehari untuk kesan berganda serta tanpa had mengikut keperluan individu. Sapukan pada bahagian gelap seperti celahan peha, ketiak, siku dan anggota badan lain yang bermasalah untuk mengembalikan kehalusan dan kecerahan semulajadi. Juga mampu melegakan dan merawat rekahan pada badan seperti rekahan pada buah dada, rekahan pada parut selepas bersalin dan rekahan pada badan akibat obesiti sangat berkesan dijadikan sebagai serum untuk menegangkan payu dara dan menjadikangebu dan kulit halus. Boleh dicampur/mix dengan krim wajah, serum atau losyen

 Sesuai untuk wanita dan lelaki


Tulis Ulasan

Sila log masuk atau daftar untuk buat ulasan

* Hasil daripada penggunaan produk kecantikan di atas mungkin berbeza bergantung kepada individu dan bergantung kepada beberapa faktor, termasuk umur, jantina, jenis kulit anda dan keadaan, penggunaan produk-produk lain yang digunakan, sejarah kesihatan, gaya hidup, pemakanan dan lain-lain.

Penghantaran Percuma

Dengan belian RM200 dan keatas kami akan menghantar barangan anda dengan percuma. Ya betul, percuma!

  • Telah dilihat: 1003
  • Kod Produk: Original
  • Kewujudan: Ada Stok
7 Product(s) Sold
  • RM85.00