Biarkan browser selama beberapa saat untuk tatapan lebih stabil. Anda boleh memilih English atau Bahasa Melayu untuk pilihan bahasa.

Almas Jus Nusantara

Almas Jus Nusantara

Penjimatan Tambahan

Daftar sebagai ahli dan kami akan berikan kod diskaun khas untuk anda. Jangan tunggu lagi, daftar sekarang.

Kegunaan:

· Bantuan merawat pelbagai masalah kesihatan

· Meningkatkan tahap tenaga fizikal

· Mengawal kolesterol tinggi dan gula dalam darah

· Menstabilkan tekanan darah

· Melegakan kekejangan otot

· Memulihkan luka luaran dan dalaman

· Menguatkan ketahanan badan terhadap penyakit

· KKM Diluluskan

· Halal oleh Jakim

 

1001 Secret Herbs mengandungi nutrien. Ia telah terbukti berkesan dalam membantu menyembuhkan penyakit dalam 1001 cara. 1001 jus Nusantara mengandungi rahsia semula jadi herba, ekstrak herba warisan semula jadi adalah herba yang sangat lazat yang dirumuskan dari yang terbaik di nusantara dan digabungkan dengan Sunnah pemakanan. Nusantara kandungan terdiri daripada Jus Delima, Habbatus Sauda, ​​Madu, Kurma dan lain-lain. Selebihnya adalah gabungan beberapa herba terbaik seperti Ginge, Ginger Bara, Temu, kunyit, halba, bunga cengkih, kayu manis dan lada yang berfungsi untuk mengekalkan kesihatan dan membantu dalam penjagaan kaedah terbaik untuk pembuatan GMP, halal, suci dan selamat. Anda boleh cuba jus pemakanan Nusantara. Kesan boleh dirasai dalam masa tiga hari sahaja

Ia juga sarat dengan kebaikan daripada sumber makanan sunnah seperti madu, kurma dan sepadan Nigella Sativa diamalkan sebagai makanan tambahan untuk melindungi badan anda daripada jangkitan dan meningkatkan tahap kecergasan sepanjang hari.

Selain dapat memulihkan luka dalaman dan luaran yang disebabkan oleh kecederaan atau pembedahan, Jus Nusantara juga bertujuan untuk membantu merawat pelbagai masalah kesihatan seperti kencing manis, tekanan darah tinggi, buasir, gout, penyakit sendi dan masalah suami dan isteri.

Di samping itu, kandungan yang merupakan intipati produk juga baik untuk kesihatan dalaman wanita di mana dia mampu untuk mengatasi masalah keputihan, menstabilkan hormon estrogen, menguatkan otot-otot rahim, melegakan gejala-gejala menopaus dan juga sebagai menyerlahkan keremajaan dan kecantikan dari dalam.

Tulis Ulasan

Sila log masuk atau daftar untuk buat ulasan

* Hasil daripada penggunaan produk kecantikan di atas mungkin berbeza bergantung kepada individu dan bergantung kepada beberapa faktor, termasuk umur, jantina, jenis kulit anda dan keadaan, penggunaan produk-produk lain yang digunakan, sejarah kesihatan, gaya hidup, pemakanan dan lain-lain.

Penghantaran Percuma

Dengan belian RM200 dan keatas kami akan menghantar barangan anda dengan percuma. Ya betul, percuma!

  • Telah dilihat: 658
  • Kod Produk: Original
  • Kewujudan: Ada Stok
3 Product(s) Sold
  • RM118.00